Saturday, January 23, 2016

SRBIJA: Voz Beograd - Novi Sad više neće kretati sa Glavne železničke stanice

Otvaranje Prokopa 27. januara. Mnogi nisu verovali ali mi ćemo kao što smo i obećali otvoriti Prokop dan pre Savin dana, obećao je Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare. 

– Mnogi nisu verovali ali mi ćemo kao što smo i obećali otvoriti Prokop dan pre Savin dana – kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je kazao da će sada voz od Beograda do Novog Sada kretati sa Prokopa.
– Odmah ćemo krenuti i u drugu fazu Prokopa, gde imamo ideju i za šoping mol i za hotele i želimo da to bude jedno od najlepših mesta – kazao je Vučić.

On je naveo da će za nekoliko dana početi i niz infrastrukturnih radova i najavio da će “ići da razbije neki domaći penušavac o kamen” kada bude počeli radovi na probijanju poslednjeg tunela na Koridoru 11.

Vučić je najavio da početkom marta u Beograd dolazi potpredsedenik Svetske banke, togom godine i predsednik, a sve u vezi sa reformom javnih preduzeća, koja podrazumeva Elektroprivredu, Puteve, Koridore, Železnicu i Srbijagas.
– Oni tu nisu izvanredno zadovoljni, ali nisu ni nezadovoljni – naveo je Vučić dodajući da je uostalom Srbija do sada privatizovala 83 od 100 preduzeća predviđenih tim programom.

14.01.2016.
(telegraf.rs)

No comments:

Post a Comment

STATISTIKA