Tuesday, January 19, 2016

BOSNA I HERCEGOVINA: Vozovi radosti na prugama Srpske

Novogodišnji vozovi radosti i ove godine vozili su prugama Željeznica Republike Srpske svoje najmlađe putnike.

U organizaciji ŽRS već tradicionalno podela novogodišnjih paketića upriličena je u Novom Gradu, Prijedoru, Banjaluci i Doboju. Podeljeno je ukupno 629 paketića mališanima koji su uz zvuke lokomotive i zvona koja su najavljivala dolazak Deda Mraza uzbuđeno krenuli u novogodišnju vožnju.

- Uprava Željeznica Republike i ove godine obezbedila je novogodišnje paketiće za mališane čiji su roditelji zaposleni u našem preduzeću. Samo u čvoru Doboj danas je podeljeno ukupno 390 paketića. Mališani su svoje paketiće dobili u vozu koji ih je i ove godine vozio na relaciji Doboj – Osječani –Doboj – rekao je Nedislav Kuzmić ispred Željeznica Republike Srpske.

I ove godine novogodišnji vozovi obradovali su 54 mališana u Novom Gradu, 63 u Prijedoru,122 u Banjaluci i 390 u Doboju. Takođe, Željeznice Republike Srpske obezbedile su besplatan prevoz i 15 novogodišnjih paketića za polaznike dečijeg edukativnog centra “Svjetlica” iz Banjaluke.

- Željeznice Republike Srpske opet su obradovale naše mališane tako što su nam podarili paketiće i nezaboravnu vožnju do Čelinca. Ovu priliku koristim da se zahvalim Željeznicama RS kao i svim ljudima dobre volje koji su nam ove godine darovali mnogo poklona i izmamili osmehe na lica naše dece – kazala je Dragana Zec, pomoćnik koordinator projekta u servis centru ''Svjetlice'' Banja Luka.


Vozovi radosti sa Deda Mrazovima uspešno su obradovali sve mališane koji su prepuni utisaka uz osmehe i veselu graju poželeli najlepše želje u Novoj 2016. godini.

31.12.2015.
(zrs-rs.com)

No comments:

Post a Comment

STATISTIKA