Wednesday, January 6, 2016

SRBIJA: Građani, molimo Vas, izvinite!

ZAJEDNIČKA IZJAVA GENERALNIH DIREKTORA "SRBIJA VOZA" I "INFRASTRUKTURE ŽELEZNICA SRBIJE": GRAĐANI, MOLIMO VAS, IZVINITE

Poštovani građani Srbije,
Putnici srpskih železnica
Članovi Vlade Srbije.
Molimo Vas izvinite!

Najiskrenije se izvinjavamo zbog velikog propusta i neblagovremenog organizovanja prevoza putnika koje su napravile naše kompanije, zbog čega je više od 224 putnika devet sati bez struje i grejanja čekalo u vozu na relaciji Beograd-Bar.
Posebno izvinjenje upučujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika. Kao najodgovorniji u „Srbija Vozu“ i „Infrastrukturi železnica Srbije“ prihvatamo svu odgovornost za ovaj incident, a adekvatne sankcije biće primenjene i prema svima koji su bili u lancu odgovornosti.
Podsećamo, u nedelju, 3.januara, na pruzi Beograd-Bar kod Valjeva, u sudaru voza i automobila, oštećena je lokomotiva i kontaktna mreža, zbog čega je nestala struja. Zbog neadekvatne procene potrebnog vremena za otklanjanje kvara putnici su devet sati proveli u vagonima bez struje i grejanja, bez hrane i vode.
Još jednom, molimo sve građane, naše putnike i Vladu Srbije da prihvate naše izvinjenje, a mi ćemo učiniti sve da se u rukovođenju naših komapanija ovakvi propusti na železnici više nikad ne ponove.

"SRBIJA VOZ"                                                             "INFRASTRUKTURA ŽELEZNICE SRBIJE"
Jugoslav Jović                                                                         Goran Maksić
v.d. generalni direktor                                                        v.d. generalni direktor

06.01.2016
(zeleznicesrbije.com)

No comments:

Post a Comment

STATISTIKA