Friday, November 20, 2015

HRVATSKA: Ruske željeznice žele povezati Moskvu i naše turističke točke

Federalna putnička kompanija (kći kompanija Ruskih željeznica) planira u 2016. otvoriti nove rute iz Moskve prema turističkim destinacijama u Bugarskoj i Hrvatskoj

Federalna putnička kompanija (kći kompanija Ruskih željeznica) planira u 2016. otvoriti nove rute iz Moskve prema turističkim destinacijama u Bugarskoj i Hrvatskoj, priopćio je zamjenik izvršnog direktora kompanije Vladimir Kaljapin u Sankt-Peterburgu na predstavljanju vagona, koji su namijenjeni za turističke prijevoz.
Prema njegovim riječima, NPK ima 22 tisuće vagona, koji prevoze u 77 regija Rusije i 17 država Europe i Azije, javlja RT.
- U 17 država Europe i Azije prevoze naši međunarodni vlakovi, do Nice, Pariza, Berlina, Beča, Varšave, Milana, Praga, Varšave, Bratislave, Helsinkija, Pekinga, Pjongjanga - rekao je Kaljapin.
Prema njegovim riječima, u 2016. postoji plan da se organiziraju nove rute u Bugarsku i Hrvatsku.
- Spremni smo sljedeće godine ponuditi novi proizvod, koji će povezati Moskvu i Bugarsku te Moskvu i niz turističkih destinacije Hrvatske. Ove godine putovat ćemo u te prekrasne gradove - rekao je Kaljapin.

14.10.2015
(24sata.hr)

No comments:

Post a Comment

STATISTIKA