Tuesday, November 10, 2015

Međunarodni vozovi od Beograda do Budimpešte i Beča redovno i bez gužve

Međunarodni putnički saobraćaj iz Srbije za Mađarsku i Austriju odvija se redovno, a slobodnih mesta u ovim vozovima ima dovoljno, nakon što su tokovi migranata sada usmereni ka Hrvatskoj, ističu u novoformiranom Akcionarskom društvu za železnički prevoz putnika „Srbija voz“. Tokom migrantske krize na železničkom pravcu ka Mađarskoj vozovi su bili prepuni putnika, a pojedini polasci bili su i otkazivani.
Podsećamo da na relaciji Beograd – Novi Sad – Budimpešta  svakodnevno saobraćaju tri voza: „Avala“,  „Ivo Andrić“ i „Beograd“.
Međunarodni voz „Avala“, polazi iz Beograda u 7.17 sati, a dolazak u stanicu Budimpešta Ferencvaroš je po redu vožnje u 16.09 sati.  Voz „Ivo Andrić“ , koji iz stanice Beograd kreće u 11.15 sati, u stanici Budimpešta Keleti stiže u 19.54 sati. Polazak međunarodnog voza „Beograd“ iz našeg glavnog grada je u 21.48 sati, a dolazak u stanicu Budimpešta Keleti je u 05.46 sati.
Od Beograda do Beča saobraća voz „Avala“ koji iz beogradske stanice kreće u 7. 17 sati , a u Beč stiže po redu vožnje je u 19.15 sati.
Putnicima su za putovanje do Budimpešte u ponudi povlastice za jeftiniju vožnju: „Budimpešta Specijal“ i „Bačka Specijal“.
Po ponudi „Budimpešta Specijal“ za putovanje na relaciji Beograd – Budimpešta u jednom smeru treba izdvojiti 15 evra,  a za povratno putovanje 26 evra.
Ponuda „Bačka Specijal“ omogućava jeftinije putovanje od Novog Sada do Budimpešte. Vozna karta u jednom smeru košta 12 evra, dok povratna karta po ovoj ponudi košta 20 evra.

05.11.205
(zeleznicesrbije.com)

No comments:

Post a Comment

STATISTIKA